Cum aleg cele mai potrivite corturi evenimente?

corturi evenimente

Evenimentele organizate in corturi sunt un trend al ultimilor ani. Desi initial au fost privite cu reticenta, modul unic in care au loc petrecerile in corturi evenimente au convins din ce in ce mai multe persoane sa se alature acestui stil. Pentru a avea parte de momente unice, iata cateva sfaturi pe care sa le aveti in vedere atunci cand alegeti un cort pentru evenimente:

  1. Numarul de invitati. Inainte de a alege cortul perfect va trebui sa aveti cel putin o idee despre numarul de participanti la eveniment. Astfel, le veti asigura spatiul suficient pentru a se putea desfasura, fara a exista riscul de a avea o petrecere inghesuita. Pe de alta parte, un cort mult prea mare pentru numarul de invitati inseamna costuri mai mari inutil. Nici un spatiu prea aerisit nu ii va face pe oaspeti sa se simta foarte comod.
  2. Evenimentul. Diversitatea evenimentelor ce se pot organiza intr-un cort este suficient de mare pentru a crea confuzie. In functie de nevoile impuse de eveniment va trebui sa alegeti cortul care vi se potriveste cel mai bine. In cazul nuntilor, design-ul cortului trebuie sa fie unul elegant, decorat festiv; pe de alta parte, in cazul conferintelor, un aspect cat mai clasic si simplu ar fi ideal.
  3. Locul. Unele corturi au o structura mult mai rezistenta in comparatie cu altele. Astfel, daca locul in care veti organiza evenimentul nu are un teren foarte nivelat, nu este ferit de unele intemperii, ideal ar fi sa alegeti un cort de o rezistenta mai ridicata.

Corturi evenimente cu decoratiuni sau fara?

Principala teama a persoanelor care nu cunosc foarte multe detalii despre acest tip de organizare este in privinta decoratiunilor. La fel ca intr-o sala de evenimente, obiectele de decor isi vor gasi locul foarte rapid. Atat timp cat ati ales corturi evenimente care sa va ofere un spatiu suficient, de restul aspectelor nu trebuie sa va mai ingrijorati.

Luminile decorative pot fi aplicate foarte usor pe scheletul corturilor, baloanele pot fi organizate sub forma unei arcade sau pot fi, de asemenea, prinse de structura. Lumanari parfumate, lampadine sau alte obiecte de decor pe care le visati ca fiind parte din aranjament se pot amplasa cu succes.

In cazul in care natura evenimentului o permite, puteti opta chiar si pentru un covor rosu la intrare. Invitatii vor fi cu siguranta uimiti de o astfel de alegere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *