Ce este si cum functioneaza un espressor portabil?

ESPRESSOR PORTABIL

Pentru a raspunde tuturor nevoilor clientilor, producatorii isi adapteaza permanent catalogul de produse prin adaugarea de noi articole sau perfectionarea celor existente. In cazul aparatelor de cafea, o dezvoltare imensa s-a constatat din momentul in care acestea au aparut. Astfel, in prezent putem vorbi si de existenta unui espressor portabil, potrivit pentru a fi transportat in concedii, vacante sau deplasari la drum lung.

Espressoarele portabile sunt partenerul perfect pentru trafic sau drumurile lungi pentru iubitorii de cafea. Un astfel de aparat va ofera posibilitatea de a servi o bautura calda si aromata chiar si atunci cand sunteti blocat in trafic. Stresul si oboseala sunt stari care ne pot schimba complet starea. Pentru a le contracara, simtim deseori nevoia de o cafea buna.

Din pacate, atunci cand va aflati la volan trebuie sa „vanati” magazine sau bezinarii unde puteti opri pentru a va achizitiona o astfel de bautura. Deseori, blocati in agitatia orasului, incercati sa va reprimati pofta de a servi o cafea pentru ca ar insemna un popas costisitor din punct de vedere al timpului.

Un espressor mobil functioneaza perfect prin conectare la bricheta masinii. In doar doua minute si 30 de secunda va va oferi bautura la care visati, fara prea mult efort. Aparatul are un ecran digital incorporat care arata exact in ce stadiu este procesul, iar utilizarea acestuia se rezuma doar la apasarea butoanelor.

Ceea ce va trebui sa aveti in vedere pentru a va putea folosi de espressor este rezervorul plin cu apa. De asemenea, puteti avea intotdeauna o sticla pregatita pentru a suplimenta aparatul. In ceea ce priveste tipul de cafea pe care doriti sa il savurati, puteti opta pentru cafea macinata sau capsule.

Din ce in ce mai multe persoane aleg varianta de capsule pentru bauturile speciale. Astfel, pe parcursul unei calatorii va puteti bucura de un cappuccino sau un latte macchiato fara a cheltui foarte multi bani.

Nu exista riscul de a pata tapiteria cand folosesc un espressor portabil?

Primul gand al iubitorilor de cafea, dar si a celor care isi indragesc masina este modul in care un espressor portabil ar putea actiona asupra tapiteriei. Espressor-ul este dotat cu o duza speciala care previne stropirea, deci nu exista riscul de a murdari tapieria autoturismului.

In setul primit o data cu comandarea aparatului veti primi si doua cani, precum si o geanta speciala. De regula, aceste espressoare au o forma compacta si practica. Se adapteaza foarte bine interiorului autoturismelor si nu ocupa foarte mult spatiu. Geanta cu toate componentele necesare prepararii unei bauturi aromate poate fi depozitata pe bancheta din spate sau chiar in portabagaj. Aparatul va avea parte de protectia necesara prin intermediul gentii, insa nu trebuie supus la socuri mecanice mari.

Pentru a evita orice risc de a stropi sau murdari tapiteria autoturismului, ideal ar fi sa opriti cateva momente intr-o zona sigura. Strazile pot avea gropi sau denivelari, astfel ca, indiferent ca nu exista riscul de stropire, exista riscuri ce pot fi provocate de alti factori.  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *