Picturi pe numere – arta, implicare si bun gust transpuse in planse pentru tine si cei dragi tie

picturi pe numere

Pentru fiecare dintre noi, orice activitate noua pe care o descoperim aduce cu sine o incarcare emotionala foarte benefica, iar asta mai ales daca putem descoperi bucuria in orice lucru marunt. In ceea ce tine de picturi pe numere, cu siguranta descoperirea acestora ne va umple de bucurie si liniste sufleteasca, iar asta deoarece acestea ne pot ajuta sa avem parte de momente inedite de relaxare si totodata, sa ne simtim creativi, dar si talentati. Cu toate ca pentru multi dintre noi ideea de a picta este un subiect ce parca nu are sens, iata ca noul concept de picturi pe numere ne poate schimba perceptia. 

Pe langa faptul ca plansele din aceste seturi sunt foarte bine conturate, acestea au si numere in cadrul conturului, numere care au rolul de a ne ghida spre culorile potrivite. Numerele sunt regasite pe culorile primite odata cu setul, ceea ce ne va face sa intelegem extrem de rapid ce culoare se potriveste fiecarui spatiu delimitat de pe plansa. Cu siguranta, aceasta idee este una foarte utila si simpla, iar pe langa asta, putem sa avem astfel de activitati alaturi de cei mici ai nostri, iar asta deoarece datorita usurintei de a fi utilizate, nu le vor crea batai de cap nici macar copiilor. 

Pasionati desavarsiti ai culorilor, copiii vor fi primii care vor sari in sus de bucurie la auzul faptului ca vor avea o activitate in care se pot bucura de culori, de planse si de pensoane. Dupa cum bine stim, cei mici iubesc tot ceea ce tine de culori, cu toate ca uneori aleg sa isi exprime talentele prin coloratul peretilor, iata o idee geniala pentru a le oferi un spatiu al lor unde isi pot expune talentul in ceea ce tine de pictura. 

Te-ai gandit sa-i faci copilului tau cadou de Craciun un set de picturi pe numere?

Poate inca nu ti-a trecut prin cap aceasta idee, dar cu siguranta iti bati capul in ceea ce tine de cadoul ideal pentru copilul tau. Pe langa zecile de dorinte pe care acesta le are zilnic, parca totusi iti doresti sa ii cumperi si ceva educativ, care sa ii dezvolte anumite laturi, dar care sa il si bucure pe deplin. Conceptul inedit de picturi pe numere aduce cu sine un interes sporit al celor mici pentru acestea, iar asta deoarece, dupa cum bine stim, ei iubesc culorile, iar asta poate pentru ca ei dau culoare acestei lumi. 

In ceea ce tine de achizitionarea cadourilor pentru sarbatorile de iarna, cu siguranta un set de acest tip ii poate bucura pe cei mici si le poate pune imaginatia la treaba. Cu siguranta, aceste planse le pot stimula creativitatea, dar totodata si rabdarea, iar asta deoarece in ceea ce tine de pictura, cu siguranta trebuie sa ai si suficienta rabdare pentru a duce la bun sfarsit plansa. Totodata, picturile pot fi mai apoi folosite drept tablouri, ceea ce le va aduce o bucurie in plus. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *